«Tavernier»: Η γνώση του “ευ τρώγειν”

Το «Tavernier» τρέχει από τρεις γενιές της οικογένειας Κωνσταντόπουλου.

Δεν είναι μικρή ή αμελητέα η ιστορία της οικογένειας Κωνσταντόπουλου στο σύμπαν της εστίασης. Κι αυτό επειδή ο πατέρας, ο κυρ-Μήτσος, έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα, ήδη από το 1949. Μαζί με την κυρα-Μαρία ξεκίνησαν το μαγαζί τους στην Κηφισιά το 1981, με αγάπη και μεράκι, έχοντας ως απώτερο σκοπό να αποτελέσει ένα φιλόξενο και νόστιμο καταφύγιο για όλους. Fast forward στο σήμερα, το “Tavernier” του Τάσου τρέχει από τρεις γενιές της οικογένειας, πετυχαίνοντας απόλυτα το στόχο του και φιλοδοξώντας να γίνεται καλύτερο συνεχώς. Σε ένα οικείο περιβάλλον, το οποίο συνθέτουν η περιποιημένη σάλα και η  πλακόστρωτη αυλή, οι συνταγές της κυρα-Μαρίας (όπως οι λαχανοντολμάδες, οι κεφτέδες και οι μελιτζάνες φούρνου) συνεχίζουν το σουξέ τους και εμπλουτίζονται, μεταξύ άλλων, με καλούδια του ξυλόφουρνου και μαγειρευτά κατσαρόλας, με highlight τα κοκκινιστά μοσχαρίσια μάγουλα.

Tip: Το προσωποποιημένο σέρβις από τους ανθρώπους της οικογένειας Κωνσταντόπουλου θα σε κάνει να νιώσεις αμέσως άνετα και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας εδώ.

 

Athinorama.gr (δες το άρθρο εδώ)